Activitats i concerts

Workshop intensivo INCANTUS LIRICUM 18-21 d’abril

Al belcant es busca la perfecta producció del llegat al llarg de tot el registre vocal, com també el desenvolupament d'elements virtuosístics com la coloratura, el trino, la brillantor dels aguts i sobreaguts i el maneig perfecte de la respiració.

El gran cantant líric i especialista Raúl Giménez treballarà l?estil i la tècnica vocal en detall deconstruint fragments seleccionats de peces del repertori Belcantista.

TALLER PRESENCIAL

La modalitat presencial es durà a terme a la ciutat de Barcelona, ​​a la CONCERTANT BARCELONA ACADÈMIA INTERNACIONAL DE MÚSICA del dijous 18 al diumenge 21 d'abril de 10.00 a 15.00 h. La primera part del matí es dividirà en un treball de tècnica vocal de 10 a 12.30

Després d'una pausa de dinar de 13.30 a 15.00 es treballaran les àries i conjunts seleccionats del repertori Belcantista. A més de la modalitat taller es realitzarà una conferència dictada pel director del cor del teatre Liceu Mtro. Pablo Assante que dissertarà sobre el cor professional i el treball del cantant líric. Estarà a càrrec del piano el Mto. Davide Dellisanti

REMOTA

La modalitat live streaming tindrà una trobada diària els dies del taller de 3 hs (13 a 16 hores de Barcelona) on es treballaran les àries i conjunts seleccionats des dels seus llocs de residència si hi hagués conveni ho faran en una sala amb pianista en viu amb intervenció dels mestres a distància (+) Quan no hi hagi sala grupal tindran la possibilitat de fer consultes els darrers 30 minuts de cada jornada en temps real i participar del panell de preguntes i respostes. Els participants tindran la possibilitat de treball de tècnica amb Raúl Giménez de manera virtual com a complement del taller(#).