Activitats i concerts

Concertante Cultural

Concertante cultural

Desprès d’aquests anys d’incertesa, en els quals no hem pogut reunir-nos ni proposar actes culturals, hem decidit llançar una nova activitat que ens permeti crear comunitat entre les persones que som Concertante.

És ara el moment d’aportar coneixement transdisciplinar i viure la cultural tot compartint-la amb la família i els amics.

Concertante Cultural neix com iniciativa amb l’objectiu de difondre els bens culturals d’aquelles persones que es relacionen amb l’acadèmia Concertante. És una activitat per alumnes, pares i mares, i per tots aquells familiars dels estudiants que es formen musicalment a l’Acadèmia i en les extraescolars a les escoles vinculades.

Les activitats giraran al voltant de l’art i es proposaran concerts, teatre, exposicions de pintura, escultura, fotografia, dibuix entre d’altres activitats. Tot just hem programat dos concerts que podeu veure en aquest enllaç
Tanmateix estem obert a les vostres propostes.

Es tracta d’esdeveniments de curta durada amb una aproximació experiencial en els que haurà un moment que els assistents podran crear networking tot prenent un refrigeri.

Us esperem a tots i a totes a la inauguració que tindrà lloc el dia 12 de novembre a les 19h a l’Acadèmia Concertante.

Esperem que aquesta iniciativa pugui complir amb les vostres expectatives. Ens veiem aviat!

FES-TE SOSTENIDOR DE LA CONCERTANT CULTURAL

Estem oberts a aportacions lliures que puguin contribuir al creixement de l‟activitat.

Cada aportació, fins i tot la més petita, serà un recurs valuós per a nosaltres.

IBAN ES81 0049 4754 8122 1605 2924