Òpera

Càtedra Superior de cant líric

Raúl Giménez

Matrícula Oberta

Dirigida i impartida per Raúl Giménez, reconegut tenor argentí amb més de 30 anys d’experiència professional en el cant.

Després de la seva prestigiosa trajectòria internacional, imparteix aquesta càtedra per oferir als seus alumnes l’experiència d’una carrera professional de primer nivell.

La Càtedra Superior de Cant Líric Raúl Giménez ofereix diferents cursos en funció del nivell musical i l’edat de cada persona, amb una metodologia que estimula els alumnes a cantar, animant-los a progressar i a explorar noves metes musicals.

Raúl Giménez va debutar el 1980 al Teatre Colón de Buenos Aires i va començar una prestigiosa carrera internacional que el va portar pels principals teatres del món: Royal Opera House de Londres, Scala de Milà, Staatsoper de Viena, Opera National de París, Metropolitan de Nova York, etc. Aquest especialista en el repertori belcantista posseeix una àmplia discografia amb directors de renom, i ha estat guardonat amb nombrosos premis per diverses institucions internacionals.