Exàmens ABRSM

Els alumnes de CONCERTANTE tenen la possibilitat d’examinar-se amb la Royal Schools of Music en la mateixa Academia Concertante.

ABRSM The Associated Board of the Royal Schools of Music és l’acadèmia de música amb més renom del Regne Unit, la major editora de música i la principal proveïdora d’exàmens de música, oferint avaluacions a més de 630.000 candidats.

L’objectiu d’ABRSM en col·laboració amb la ROYAL SCHOOL OF MUSIC de UK es donar suport a l’ensenyament de música d’alta qualitat i l’aprenentatge de la mateixa per tot el món. Per aconseguir aquest objectiu, ofereixen camins i recursos per a estudiants i professors que treballen en el desenvolupament de les habilitats musicals, proporcionant objectius i fomentant el progrés.

PER QUÈ UN EXAMEN DE MÚSICA?

“Gaudir a través dels resultats” i aconseguir el ser certificat és una experiència més que gratificant. Si l’estudiant treballa amb concentració per progressar amb la seva música, necessitarà comprovar d’alguna manera la seva capacitat i estar segur que es troba pel camí adequat. Això és exactament allò que els exàmens de música ofereixen:

  • Motivació i inspiració, treballant cap un objectiu definit a partir d’un programa acurat i estructurat.
  • Major apreciació del coneixement i progrés personal amb criteris reconeguts a nivell internacional.
  • Una referència objectiva per millorar les habilitats musicals.
  • Un comentari que inculca ànims i estímuls.
  • Una bona oportunitat per tocar en públic.
  • Una sensació única d’haver aconseguit els propis objectius.