D’acord amb la metodologia pedagògica d’un dels fundadors de l’Academia, Assunto Nese, atesa la seva experiència professional, les seves classes integren la música amb l’individu, de manera que els alumnes gaudeixen de la música vivint-la des del començament.

Tocar aprenent, aprendre tocant

DIM Desenvolupament de la Intel·ligència Musical

A l’Acadèmia Concertante, creiem en el valor de desenvolupar les competències musicals en tots els alumnes com una competència genèrica que dóna la possibilitat de potenciar-ne d’altres.

+ Informació

MasterClass

De la mà de professores de reconegut prestigi internacional.

+ Informació

Exàmens ABRSM

D’acord amb la metodologia pedagògica d’un dels fundadors de l’Academia, Assunto Nese, atesa la seva experiència professional, les seves classes integren la música amb l’individu, de manera que els alumnes gaudeixen de la música vivint-la des del començament. Tocar aprenent, aprendre tocant

+ Informació

Concertante a les escoles

Si esteu interessats en oferir als vostres alumnes la possibilitat d'estudiar música com activitat extraescolar, des de Concertante posem a la vostra disposició la nostra experiència docent i ens desplacem al centre en l'horari convingut.

+ Informació

Concertante a casa teva

En cas que les obligacions professionals, extraescolars o familiars et dificultin l'assistència regular al nostre centre, podem posar al teu abast un professor que es desplaci al teu domicili particular.

+ Informació