casal musical estiu 2024

Activitats a Concertante perquè els nens gaudeixin i visquin la música estimulant el desenvolupament de la intel·ligència musical.

Tallers d’iniciació musical, contes i jocs musicals, opereta infantil, taller d’orquestra, conjunts instrumentals i coralletes. No cal saber tocar un instrument.

Per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 13 anys.

del 25 al 28 de juny

Preu per setmana: 110€

del 1 al 5 de juliol

del 8 al 12 de juliol

del 15 al 19 de juliol

del 22 al 26 de juliol

Preu per setmana: 135€

del 2 al 6 de setembre

Preu per setmana: 135€

Horari: de 9.00 a 14.00 h.

Entrada de 9:00 a 9:30. Recollida de 13.30 a 14.00 h.

Més informació i inscripcions: Dilluns a divendres de 16 a 20 h.

C/ Rosari, 50, Barcelona academia@barcelonaconcertante.com www.barcelonaconcertante.com

T 93 417 22 23

DIM Desenvolupament de la Intel·ligència Musical

A l’Acadèmia Concertante, creiem en el valor de desenvolupar les competències musicals en tots els alumnes com una competència genèrica que dóna la possibilitat de potenciar-ne d’altres.

+ Informació

MasterClass

De la mà de professores de reconegut prestigi internacional.

+ Informació

Exàmens ABRSM

casal musical estiu 2024 Activitats a Concertante perquè els nens gaudeixin i visquin la música estimulant el desenvolupament de la intel·ligència musical. Tallers d’iniciació musical, contes i jocs musicals, opereta infantil, taller d’orquestra, conjunts instrumentals i coralletes. No cal saber tocar un instrument. Per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6... Read more »

+ Informació

Concertante a les escoles

Si esteu interessats en oferir als vostres alumnes la possibilitat d'estudiar música com activitat extraescolar, des de Concertante posem a la vostra disposició la nostra experiència docent i ens desplacem al centre en l'horari convingut.

+ Informació

Concertante a casa teva

En cas que les obligacions professionals, extraescolars o familiars et dificultin l'assistència regular al nostre centre, podem posar al teu abast un professor que es desplaci al teu domicili particular.

+ Informació